Str Frederic Joliot Curie Nr 2, Cluj-Napoca, Romania

+40 723 203 639

Contactati-ne!

+40 723 203 639

Program

Luni - Vineri: 09:00 - 20:30 / Sambata 09-14:00

Urgenţe stomatologice

Consultatii de specialitate

Pentru a veni cât mai bine în întâmpinarea pacienţilor noştri, try acum am extins programul şi Sâmbătă, order astfel că pentru orice probleme dentare va aşteptăm la numerele de telefon de la pagină de Contact. Ştim cu toţii cât este de neplăcută o durere acută de dinţi, în majoritatea cazurilor se pot oferi soluţii temporare sau definitive, cu o simplă vizită la stomatolog.

Consultaţia în clinică stomatologică MD Clinic situată în centrul oraşului Cluj-Napoca constituie primul pas în clădirea relaţiei doctor – pacient.

Consultaţia nu trebuie văzută că o simplă vizită în care “îi spui doctorului ce te doare”, departe de asta !

Consultaţia stomatologică în clinică noastră este menită să vină în întâmpinarea Nevoilor dumneavoastră, de a rezolva şi trata probleme dumneavoastră şi desigur a se ridică la înălţimea aşteptărilor şi dorinţelor dumneavoastră.

Că un exemplu a gradului de implicare a noastră, a întregului personal medical ce activează în clinică stomatologică MD Clinic, noi încurajăm activ, în cazuri şi tratamente de estetică dentară de exemplu, încurajăm pacientul să aducăinclusiv fotografii sau cazuri ale dinţilor doriţi, astfel încât să avem o imagine cât mai clară a dorinţelor şi aşteptărilor dumneavoastră.

Astfel dacă doriţi zâmbetul perfect, zâmbetul alb şi strălucitor, sau preferaţi “look-ul” natural al dinţilor, suntem deschişi şi desigur va sfătuim în privinţa celui mai bun tratament de urmat. Un medic stomatolog bun, priceput, va pune întotdeaunaîn faţă, prioritar, sănătatea pacientului, grijă pentru un tratament corect şi adecvat.

Cum decurge şi care sunt etapele unui tratament se va stabili în cadrul consultatiei stomatologice. Medicul specialist va prezenţa problemele şi posibilităţile de tratament, va discuta cu dumneavoastră cu răbdare şi va răspunde întrebărilor legate de tratamentele posibile.

Cel mai important, în urmă consultatiei se va stabili, de comun acord cu dumneavoastră
 • planul de tratament de urmat
 • durata tratamentelor necesare
 • costurile implicate
 • eventualele riscuri şi variante de tratament în unele cazuri

Totdeauna, mai ales în timpul unor intervenţii mai complicate, în timpul operaţiilor de exemplu, pot să apară unele modificări ale planului iniţial de tratament, în funcţie de problemele care pot să apară. Medicul, în virtutea calificării şiobligaţiilor profesionale, va alege întotdeauna varianta cea mai bună pentru pacient.

Pentru cazurile în care este nevoie de diverşi specialişti, clinică stomatologică MD Clinic va pune la dispoziţia toată gama de tratamente necesare. De exemplu, dacă se decide că un dinte poate fi salvat, veţi primi tratamente din parteadepartamentului endodonţie ( tratamente de canal ), dacă este cazul veţi primi tratamente ortodontice de la medicii noştri, dacă înaintea unor tratamente de estetică dentară este necesar apelarea la medicul specialist chirurg, acesta va fi ladispoziţia dumneavoastră.

Astfel, datorită gradului înalt de calificare a specialiştilor cu reputaţie şi exeperienţa vastă, clinică stomatologică MD Clinic din Cluj va pune la dispoziţie, pentru realizarea eficientă şi cu maximă calificare întreagă gama de tratamente de specialitate:

 • Departament Chirurgie: chirurgie orală,implant dentar, extracţii, chiuretaje, rezectii, grefe gingivale şi osoase şi multe altele
 • Departament Estetică Dentară: faţete dentare, albire dinţi cu laser, coroane integral ceramice, obturatii fizionomice şi multe altele
 • Departament Ortodontie: aparate dentare pentru adulţi şi copii. Aparate dentare fixe şi aparate mobile.
 • Departament Endodonţie: permite atât tratarea canalelor cât şi salvarea unor dinţi care altfel ar fi pierduţi.
 • Departament Pedodontie: tratamente copii, igienă bucală, învăţarea periajului corect, depistarea problemelor dentare din timp
 • Departament Parodontologie: tratarea afecţiunilor şi a bolii parodontale
 • Departament radiologie: permite realizarea în format digital, în cadrul clinicii noastre stomatologice, a radiografiilor panoramice şi retroalveolare, pentru maximă eficientă în stabilirea diagnosticului, a planului de tratament şi a asigurăriisuccesului tratamentelor, cu doză minimă de radiaţie.

De reţinut, toate aceste departamente conlucrează pentru realizarea în condiţii de maximă eficientă de către medicul specialist, respectiv a planului de tratament şi tratamentelor necesare. Astfel, un pacient care doreşte faţete dentare este posibilcă înainte de realizarea faţetelor propriu-zise să aibă nevoie de tratamente de albire dentară, refacerea obturaţiilor ( plombelor ) şi multe altele.

Această da amândurora ocazia de a se familiariza cu nevoile şi cerinţele celuilalt, fiind baza dezvoltării unei relaţii naturale şi destinse. La prima consultaţie, va vom stabili fişa privată, în concordanţă şi cu anameza personală – istoricul dumneavoastră medical (alergii, boli cronice, alte afecţiuni sau stări particulare de sănătate). În funcţie de acestea, de nevoile dumneavoastră de tratament şi de orarul în care sunteţi disponibil va vom propune un plan complet de tratament – de laprogram până la opţiuni de tratament disponibile şi costuri totale.

Obiectivul nostru este de a oferi pacienţilor servicii dentare la cel mai înalt nivel, într-o atmosferã confortabilã şi relaxantă. Pacienţii noştri sunt prietenii noştri şi cunoscându–va pe fiecare în parte ne permite să stabilim un plan de tratament individualizat. Considerăm că, o relaţie medic-pacient bazată pe prietenie ne oferă ocazia de a fi mai receptivi la problemele, îngrijorările sau întrebările pe care le aveţi cu privire la tratamentele dentare.

Contacteaza-ne!