Str Frederic Joliot Curie Nr 2, Cluj-Napoca, Romania

+40 723 203 639

Contactati-ne!

+40 723 203 639

Program

Luni - Vineri: 09:00 - 20:30 / Sambata 09-14:00

Cerec – dinti intr-o zi – Cu scanare Digitala

Conceptul “CEREC dinti intr-o zi” reprezinta varful tehnologiei dentare digitale.

Tratamentele stomatologice au evoluat, astfel incat amprenta clasica, cu material, cu dezavantajele ei, este inlocuita de o amprenta digitala, optica, de foarte mare precizie si frezare computerizata.

Timpul este foarte important pentru dumneavoastra, de aceea sistemul digital pus la dispozitie inseamna mai putine vizite, mai putin timp de asteptare, fara a se face rabat de la calitate, precizia este mult mai mare cu sistemul CEREC.

Amprenta digitala este transmisa centrului de frezare CAD-CAM, complet digital, iar acesta realizeaza lucrarea rapid, cu o precizie de 25 de micron ( 1/1000 de milimetru). Mai departe, tot digital, este transmisa informatia cuptoarelor de sinterizare rapida, pentru rezistenta in timp si aspect estetic deosebit.

Tehnologia folosita in clinica noastra are multe avantaje:
  • Precizie foarte mare – de 25 de microni
  • Rapiditate in realizarea lucrarilor protetice – o corona integral ceramica se poate realiza in aceeasi zi
  • Comfort foarte ridicat pentru pacient – nu este nevoie de nici un material de amprenta in gura, fara pulbere sau alte solutii, totul se realizeaza cu scannerul digital de la Sirona, iar procesul este rapid
  • Scade riscul de neadaptare a lucrarilor: datorita preciziei foarte mari nu mai apar diferenta care sa necesite adaptarea lucrarii in gura.
  • Mult mai putine vizite – nu este nevoie de vizite suplimentare pentru proba , de obicei la 7-10 zile distanta
  • Se pot realiza chiar si in aceeasi vizita, in mai putin de o ora.
  • Foarte utila in cazul lucrarilor provizorii estetice, se realizeaza coroane si punti astfel incat sa plecati cu dinti din cabinet

Scanarea optica permite de asemenea realizarea mock-upurilor digitale, prin imprimante 3D, astfel incat pentru cazurile de estetica si protetica sa putem sa va oferim un “preview”. Veti putea stfel sa vedeti cum vor arata dintii finali direct in zambetul dvs, sa efectuam modificari direct cu dinti temporari in gura, si apoi sa realizam varianta finala.

Sistemul complet de la Sirona, scanare digitala- optica, frezare digitala CAD-CAM, sinterizare rapida este pus la dispozitia dvs ca si pacient, in clinica noastra.

Contacteaza-ne!