Str Frederic Joliot Curie Nr 2, Cluj-Napoca, Romania

+40 723 203 639

Contactati-ne!

+40 723 203 639

Program

Luni - Vineri: 09:00 - 20:30 / Sambata 09-14:00

Bun venit la MD Clinic
Întrebări şi răspunsuri frecvente

Clinica stomatologica va asteapta cu medici cu experienţă, specializati în implantologie, ortodontie,estetica, protetică.

În clinica noastră realizăm tratamente complete si complexe prin implanturi dentare, reabilitări orale complexe si augmentari osoase cu rezultate verificate in timp, completate cu lucrări protetice cu estetică deosebită pe dinţi şi implanturi.

Vă asteptam in noua clinica deschisa ultracentral, cu dotari de varf intr-un mediu modern.

FAȚETELE DENTARE sau fațetele ceramice sunt esențiale în unele tratamente de estetică dentară. Fațetele dentare făcute profesionist, de medicul specialist, pot constitui o schimbare esențială în zâmbetul și nu numai, în schimbarea întregului aspect în bine al cuiva. Mai jos aveți prezentat un caz de fațete ceramice și coroane ceramice, înainte și după:

Schimbarea în bine este imensă, creșterea încrederii în șine și întinerirea aspectului dumneavoastră și mai ales obținerea rezultatelor dorite de dumneavoastră sunt esențiale pentru medicii noștri.

Cum decurge un tratament de fațete dentare în general ?

 • Se realizează consultația inițială, doar de către medicul specialist
 • Se discută posibilitățile de tratament, respectiv posibilitățile de realizare a fațetelor dentare și se realizează, de comun acord cu pacientul, un plan de tratament
 • Se stabilește formă dinților doriți, inclusiv cu exemple, vedeți mai jos.
 •  IMPORTANT: Puteți aduce, că și pacient, inclusiv poze, fotografii ale dinților doriți, pentru o cât mai bună realizarea a dorințelor dumneavoastră.
 • Se realizează fațetele dentare provizorii. Această etapă va da posibilitatea să verificați formă și aspectul dinților înainte de realizarea finală, de a face eventualele modificări și desigur pentru a avea o cât mai bună imagine a formei finale.
 • Pregătirea dinților, realizarea fâțelor dentare ceramice și desigur aplicarea definitivă a fațetelor dentare.

Ce e bine de știut în privință fațetelor dentare:

 • NU veți rămâne fara fațete dentare în timpul tratamentului, odată preparați dinții, la plecarea din cabinet, veți avea fațete dentare temporare, utile din mai multe motive.
 • Aplicate corect, fațetele dentare sunt foarte rezistente, deoarece materialele sunt de cea mai înaltă calitate și sunt aplicate direct pe dinții dvs.
 • În cazul extrem de improbabil în care apăr probleme la fațetele dentare, acestea se pot da jos și reface, acest lucru este GRATUIT pentru dumneavoastră, fără nici un cost suplimentar, desigur în condițiile respectării indicațiilor medicului, prezentării regulate la control, respectării perioadei și conditiilor garanției
 • Doar o albire nu dinților, doar culoarea acestora, de aceea fațetele dentare ceramice recomandate pentru îmbunătățiri majore ale zâmbetului aspectului dumneavoastră, ales ÎNTINERIREA fizicului dvs.
 • Costurile cu fațetele dentare , respectiv la noastră MD Clinic, mult reduse alte , diferențele fiind foarte de occident.

ALBIREA CU LASER (Albirea cu laser)

Un alt tratament important , care cu realizarea fațetelor dentare diverselor tratamente coroane de porțelan, este ALBIREA CU LASER a dinților.

Prin ce albirea cu laser dinților de alte

Mulți pacienți spun că intervenția chirurgicală de implant crează mai puține probleme decât extracția unui molar de minte. Cu o dotare modernă, sterilizare perfectă, anestezice de ultima generație , personal medical specializat și cu vastă experiență în domeniu, durerea va fi o noțiune străină.

De remarcat ca în general frică de stomatolog, frică de implant și alte intervenții chirurgicale sau chiar simple obturații, este în general explicată prin frică de durere. Odată ce durerea este eliminată prin folosirea de anestezice suficiențe, încrederea în medicul stomatolog este redata iar dumneavoastră că pacienți veți putea fi mult mai încrezători și veți veni fără teamă la dentist.

Imediat după operație veți fi sfătuiți să nu purtați nici un fel de proteză în zonă operată. În această scurtă perioadă noi va vom confecționa lucrări provizorii că să puteți să va continuați viață cu toate implicațiile sale sociale. Oricum, dacă stilul d-voastră de viață social și profesional nu va permit această , sunt tehnici moderne care permit realizarea unei protezări provizorii imediate, implantele ce permit încărcare protetica imediată .

Important: In clinica noastră folosim o politică ce permite pacientului să plece din cabinet cel puțin cu dinți temporari, lucrări temporare, fațete temporare, până la finalizarea tratamentului stomatologic, astfel impactul social este minim, iar confortul și siguranță pacientului se păstrează.

În funcție de tipul implantului, locația acestuia, tipul de lucrare selectată, perioadă de timp totală poate fi cuprinsă între 3, 6 sau mai multe luni. Există implanturi speciale folosite în clinică noastră care datorită compoziției și tratamentelor de suprafața pot fi încărcate protetic (cu dinți) imediat.

Dacă este necesar transplantul de os, atunci perioadă de vindecare este mai îndelungată. Vom discută cu dumneavoastră toate aceste aspecte și va vom informă asupra perioadei de recuperare.

Costurile implantului vor fi discutate individual, în funcție de planul de tratament. Prețul implantului dentar este influențat de mai mulți factori, care vor fi discutați și prezentați înainte de tratament. Un lucru foarte important de reținut este că pot apărea situații neprevăzute, chiar și în chirurgie acestea apăr deseori, iar un medic bun, pregătit, va acționă în spiritul profesiei, acționând de fiecare data spre binele pacientului. Important de reținut:

 • Nu va lăsați influențați doar de costuri primite telefonic, prin email sau pe site-uri comerciale, acestea având un pur caracter informativ. NU alegeți comparând prețuri, pentru că un preț mai mic, mai ales în implantologie, stomatologie în general sau chirurgie orală, nu reflectă neapărat mai multă valoare pentru același tratament.
 • Un tratament făcut corect poate însemna etape pregătitoare, cu operații, tratamente endodontice corecte, și abia apoi, pe o bază sănătoasă, executarea tratamentului principal, implant dentar sau alte lucrări protetice, coroane dentare, proteze pe implant, etc, lucruri reflectate într-un cost mai ridicat sau timp mai îndelungat
 • Dacă cineva primește un cost total, un preț foarte mic pe tratament, comparat cu cele primite la clinici stomatologice de prestigiu va trebui să accepte posibilitatea că acel tratament să nu fie complet, să nu fie executat corect și mai ales riscul că peste 6 luni, 1 an doi să trebuiască să REPETE tratamentele la alt medic, cu costuri mai mari și cu riscuri mult mai ridicate.
 • desigur costul final variază și în funcție de alți factori, materialele folosite pentru implant, pentru bonturile protetice, pentru lucrarea finală pe implant: coroană metalo-ceramică, coroană integral ceramică, coroană pe zirconiu, punți ceramice, proteze pe implant.
 • necesitatea unei adiții de os, în cazurile în care nu există os suficient pentru implant, va trebui luată în calcul. Oricum medici noștrii specialiști va vor informă cu privire la aceste aspecte.
 • Desigur pentru a avea o bază de informare puteți consulta lista disponibilă pe website la sectiunea tarife.

Multe implanturi își îndeplinesc funcțiile cu succes chiar și după 25-30 de ani. Sunt mulți factori care pot influența durată de viață a implantului dentar, printre aceștia sunt: starea generală de sănătate, igiena orală corectă, vizitele regulate, aproximativ 6 luni, la medicul dentist, consumul de alcool și țigări, diete și boli. Pentru un cât mai bun rezultat și un tratament reușit veți primi toate sfaturile și îndrumările medicului dentist. Prognoză pentru pacienții care au avut în trecut probleme parodontale, cu afectări ale osului în jurul rădăcinilor dinților naturali, este mai puțin optimistă decât pentru pacienții sănătoși. De asemenea, dacă există probleme parodontale, dacă în gură mai există din dinții naturali, longevitatea implantului este mai mare decât în cazul pacienților cu toți dinții lipsă. O influența majoră este data de modul în care pacientul respectă toate indicațiile pe care le primește de la clinică. Că orice înlocuitor artificial în corp, nu există promisiuni sau garanții pe viață în ceea ce privește longevitatea implantului.

Garantiile oferite de clinică noastră sunt o dovadă a profesionalismului și a încrederii în reușită tratamentelor de implantologie și nu numai, bazate pe procentul covârșitor de tratamente reușite și pacienți mulțumiți. Acestea trebuie susținute însă și de o igiena bucală corespunzătoare, respectarea indicațiilor medicului stomatolog, vizitarea la intervalele cerute a medicului dentist, de obicei 6 luni, pentru control. Pentru mai multe detalii va invităm să vizitați pagină de garanții.

Contacteaza-ne!