• MD Clinic Cluj Napoca Clinica stomatologica
 • MD Clinic Cabinet stomatologic Cluj Napoca
 • MD Clinic Cluj Napoca Stomatologie de varf
 • MD Clinic Cluj Napoca Medici dentiisti de top
 • MD Clinic Cluj Napoca
 • MD Clinic Cluj Napoca Clinica stomatologica ultracentrala
 • MD Clinic Cluj Napoca Stomatologie Tratamente in mediu modern
 • Before and after- Estetica dentara inainte si dupa
 • Echipa clinicii MD Clinic va asteapta cu drag
 • Implant si dinti intr-o zi Fast and Fix
Previous Next

garantii

ITI membership_logo_mediu

logo ESCD_European_Society_for_Cosmetic_Dentistry

r2gate implant_center

Leading implant center

A-prf certificate_small_ok

allianz logo_mmUrgente stomatologice Cluj si Consultatii de specialitate

emergencyUrgente stomatologice in Cluj - Napoca. Pentru a veni cat mai bine in intampinarea pacientilor nostri, try acum am extins programul si Sambata, order astfel ca pentru orice probleme dentare va asteptam la numerele de telefon de la pagina de Contact. Stim cu totii cat este de neplacuta o durere acuta de dinti, in majoritatea cazurilor se pot oferi solutii temporare sau definitive, cu o simpla vizita la stomatolog.

Consultatia in clinica stomatologica MD Clinic situata in centrul orasului Cluj-Napoca constituie primul pas in cladirea relatiei doctor - pacient.

Consultatia nu trebuie vazuta ca o simpla vizita in care "ii spui doctorului ce te doare", departe de asta !

Consultatia stomatologica in clinica noastra este menita sa vina in intampinarea Nevoilor dumneavoastra, de a rezolva si trata probleme dumneavoastra si desigur a se ridica la inaltimea asteptarilor si dorintelor dumneavoastra.

Ca un exemplu a gradului de implicare a noastra, a intregului personal medical ce activeaza in clinica stomatologica MD Clinic, noi incurajam activ, in cazuri si tratamente de estetica dentara de exemplu, incurajam pacientul sa aduca inclusiv fotografii sau cazuri ale dintilor doriti, astfel incat sa avem o imagine cat mai clara a dorintelor si asteptarilor dumneavoastra.

Astfel daca doriti zambetul perfect, zambetul alb si stralucitor, sau preferati "look-ul" natural al dintilor, suntem deschisi si desigur va sfatuim in privinta celui mai bun tratament de urmat. Un medic stomatolog bun, priceput, va pune intotdeauna in fata, prioritar, sanatatea pacientului, grija pentru un tratament corect si adecvat.

Cum decurge si care sunt etapele unui tratament se va stabili in cadrul consultatiei stomatologice. Medicul specialist va prezenta problemele si posibilitatile de tratament, va discuta cu dumneavoastra cu rabdare si va raspunde intrebarilor legate de tratamentele posibile.

Cel mai important, in urma consultatiei se va stabili, de comun acord cu dumneavoastra:

 • planul de tratament de urmat
 • durata tratamentelor necesare
 • costurile implicate
 • eventualele riscuri si variante de tratament in unele cazuri

Totdeauna, mai ales in timpul unor interventii mai complicate, in timpul operatiilor de exemplu, pot sa apara unele modificari ale planului initial de tratament, in functie de problemele care pot sa apara. Medicul, in virtutea calificarii si obligatiilor profesionale, va alege intotdeauna varianta cea mai buna pentru pacient.

Pentru cazurile in care este nevoie de diversi specialisti, clinica stomatologica MD Clinic va pune la dispozitia toata gama de tratamente necesare. De exemplu, daca se decide ca un dinte poate fi salvat, veti primi tratamente din partea departamentului endodontie ( tratamente de canal ), daca este cazul veti primi tratamente ortodontice de la medicii nostri, daca inaintea unor tratamente de estetica dentara este necesar apelarea la medicul specialist chirurg, acesta va fi la dispozitia dumneavoastra.

Astfel, datorita gradului inalt de calificare a specialistilor cu reputatie si exeperienta vasta, clinica stomatologica MD Clinic din Cluj va pune la dispozitie, pentru realizarea eficienta si cu maxima calificare intreaga gama de tratamente de specialitate:

Departament Chirurgie: chirurgie orala,implant dentar, extractii, chiuretaje, rezectii, grefe gingivale si osoase si multe altele

Departament Estetica Dentara: fatete dentare, albire dinti cu laser, coroane integral ceramice, obturatii fizionomice si multe altele

Departament Ortodontie: aparate dentare pentru adulti si copii. Aparate dentare fixe si aparate mobile.

Departament Endodontie: permite atat tratarea canalelor cat si salvarea unor dinti care altfel ar fi pierduti.

Departament Pedodontie: tratamente copii, igiena bucala, invatarea periajului corect, depistarea problemelor dentare din timp

Departament Parodontologie: tratarea afectiunilor si a bolii parodontale

Departament radiologie: permite realizarea in format digital, in cadrul clinicii noastre stomatologice, a radiografiilor panoramice si retroalveolare, pentru maxima eficienta in stabilirea diagnosticului, a planului de tratament si a asigurarii succesului tratamentelor, cu doza minima de radiatie.

De retinut, toaFatete-integral-ceramice-si-zirconiu-1te aceste departamente conlucreaza pentru realizarea in conditii de maxima eficienta de catre medicul specialist, respectiv a planului de tratament si tratamentelor necesare. Astfel, un pacient care doreste fatete dentare este posibil ca inainte de realizarea fatetelor propriu-zise sa aiba nevoie de tratamente de albire dentara, refacerea obturatiilor  ( plombelor ) si multe altele.

  Aceasta da amandurora ocazia de a se familiariza cu nevoile si cerintele celuilalt, fiind baza dezvoltarii unei relatii naturale si destinse. La prima consultatie, va vom stabili fisa privata, in concordanta si cu anameza personala – istoricul dumneavoastra medical (alergii, boli cronice, alte afectiuni sau stari particulare de sanatate). In functie de acestea, de nevoile dumneavoastra de tratament si de orarul in care sunteti disponibil va vom propune un plan complet de tratament – de la program pana la optiuni de tratament disponibile si costuri totale.

Obiectivul nostru este de a oferi pacientilor servicii dentare la cel mai inalt nivel, intr-o atmosferã confortabilã si relaxanta. Pacientii nostri sunt prietenii nostri si cunoscandu-va pe fiecare in parte ne permite sa stabilim un plan de tratament individualizat. Consideram ca, o relatie medic-pacient bazata pe prietenie ne ofera ocazia de a fi mai receptivi la problemele, ingrijorarile sau intrebarile pe care le aveti cu privire la tratamentele dentare.