• MD Clinic Cluj Napoca Clinica stomatologica
 • MD Clinic Cabinet stomatologic Cluj Napoca
 • MD Clinic Cluj Napoca Stomatologie de varf
 • MD Clinic Cluj Napoca Medici dentiisti de top
 • MD Clinic Cluj Napoca
 • MD Clinic Cluj Napoca Clinica stomatologica ultracentrala
 • MD Clinic Cluj Napoca Stomatologie Tratamente in mediu modern
 • Before and after- Estetica dentara inainte si dupa
 • Echipa clinicii MD Clinic va asteapta cu drag
 • Implant si dinti intr-o zi Fast and Fix
Previous Next

garantii

Testimoniale

Anicuta I
2017-01-25, 15:40
MD Clinic este echipa din orasul nostru care exceleaza in calitate, avand ca exemplu pe D-na Dr. Mona Pantir, o foarte buna Specialista si un Om deose...

ITI membership_logo_mediu

logo ESCD_European_Society_for_Cosmetic_Dentistry

r2gate implant_center

Leading implant center

A-prf certificate_small_ok

allianz logo_mmTEL:0723-203639 0364-143029 | Adresa: str F.J Curie Nr 2 - Cluj

Clinica stomatologica Cluj | MD Clinic - Implant dentar, fatete portelan si aparate dentare

 

dental implants white teeth pic2 orto

Implanturi dentare Cluj | Clinica implantologie

pic-underline

Fatete Ceramice- Estetica Dentara

Imagini inainte si dupa - cazuri clinicepic-underline

Aparate Adulti si copii | Ortodontie Cluj-Napoca Invisalign  pic-underline

In clinica noastra se realizeaza tratamente complete prin implanturi dentare, reabilitari orale complexe si lucrari protetice cu estetica deosebita pe dinti si implanturi. 

Folosim metode moderne de implantologie planificata pe calculator, implanturi si dinti intr-o zi, cu rezultate excelente.

Detalii...

Dr Mona Pantir este printre primii medici din Cluj care a realizat fatete dentare ceramice. Oferim tratamente complete de estetica dentara.

Pentru a vedea o parte din tratamentele realizate in clinica noastra, vizitati pagina de cazuri clinice, cu imagini inainte si dupa. Detalii...

Realizam tratamente ortodontice complexe, cu abordare interdisciplinara completa. Ortodontia este indispensabila la realizarea cazurilor estetice. Aparate safir fizionomice, Invisalign, mini implanturi.Detalii...

cerec-1scanare

microscope
CBCT Pan_Flex_3D_m

PiezotomeSolo 1_m

Noutati 

Dinti ceramici intr-o zi cu CEREC ! - Cu noul scanner digital si aparatul de frezat de mare precizie de la Sirona, totul in clinica noastra.

Radiografii 3D cu CBCT - Noul aparat RX pentru realizarea radiografiilor 3D este folosit pentru un diagnostic precis in implantologie, endodontie, ortodontie.

Implante planificate pe calculator, pentru pozitionarea ideala a acestuia: Implanturi si lucrare provizorie in aceeasi zi, cu ajutorul ghidului chirurgical R2 Gate, care elimina orice eroare. MD Clinic este centru certificat R2 Gate - Implant Center.

Implante All-on-4 (Four) :  Nou in Cluj-Napoca: O tehnica revolutionara ce permite realizarea de lucrari fixe pe doar patru implanturi (inferior). Pacientul poate pleca cu dinti intr-o zi, in aceeasi zi cu plasarea implanturilor. Avantaje: rapiditate, siguranta, costuri reduse si marele avantaj de a se putea plasa implanturile si in cazurile cu os putin, fara aditii osoase suplimentare. Citeste mai mult...

Microscop Dentar: | Pentru maxim de precizie in tratamentele efectuate in clinica noastra, oferim tratamente la microscop: endodontie, protetica, chirurgie, implantologie.

Piezochirurgie | Pentru a acoperi toata gama de reconstructii osoase din chirurgia orala si implantologie, acum utilizam si Piezochirurgie, (Acteon, Franta) foarte util de asemenea pentru extractii atraumatice, sinus lift. Bazat pe microvibratii cu ultrasunete, permite realizarea de manopere de mare finete, reducand trauma si riscurile, asigurand si o vindecare mai rapida.

Tehnica A-PRF | Tehnica Advanced PRF utilizata pentru crearea de membrane folosite in implantologie, reconstructii osoase, extractii, parodontologie.

Lucrari realizate prin tehnica CAD-CAM | Toate lucrarile noastre protetice: coroane si punti de ceramica si zirconiu, lucrarile pe implant, fatetele integral ceramice se realizeaza exclusiv prin tehnica CAD-CAM, respectiv frezare si scanare computerizata, pentru maxim de precizie, exactitate si pentru eliminarea erorilor.

Endodontie la microscop si realizarea tratamentelor de canal cu Apex locator Morita, control radiologic, obturare tridimensionala la cald.

Invisalign - Alternativa transparenta la bracket-uri - un sistem de gutiere transparente pentru alinierea dintilor, este una din cele mai moderne si mai estetice metode de aliniere a dintilor, aparatul fiind practic invizibil.

Pentru si mai multe dotari va invitam sa vizitati pagina noastra dedicata.

Radiografii digitale panoramice cluj napoca

Radiologie Dentara Digitala Cluj

Radiografii digitale 3D - CBCT, Radiografie Panoramica (OPT) digitala, Teleradiografie si Radiografie Retro-alveolara digitala
MD Clinic va ofera cel mai nou sistem de radiologie dentara digitala 3D CBCT de la Vatech Samsung!
Tot ce este necesar pentru un tratament corect si de calitate, incepand de la consultatie si radiografia initiala, pana la rezultatul final si radiografiile de control, se vor realiza in cadrul clinicii noastre, folosind aparatura ultramoderna si precisa, in conditii maxime de siguranta. Detalii..

Va uram bun venit ca si pacienti in clinica noastra. Aici va oferim tratamente la standardele cele mai inalte, intr-o clinica moderna, dotata cu tehnologie de ultima ora.

Va steptam pentru programari la clinica stomatologica MD Clinic din Cluj-NapocaPromisiunea noastra:

 • Tratamente de calitate, la cele mai inalte standarde si cu cele mai bune materiale !
 • Medici specializati permanent
 • Aparatura si tehnologie de ultima generatie
 • Confidentialitatea actului medical,
 • Un plan de tratament individualizat,
 • Punctualitatea si strictetea orelor de programare, 
 • Adaptarea la situatii neprevazute
 • Un mediu de tratament sigur si placut,
 • NU vom face nici un rabat de la integritatea profesionala iar astfel vom construi impreuna o relatie medic-pacient bazata pe incredere si respect reciproc.

Grija pentru sanatatea dumneavoastra este prioritara !

De aceea investim incontinuu in aparatura avansata: radiologie digitala cu un minim de radiatie si maxim de eficienta, unituri dentare Ritter cu fibra optica, conditii de maxima siguranta cu sterilizare Ritter tehnologie germana, albire cu laser, cursuri, specializari si congrese internationale pentru medicii nostri.

Cum aleg medicul stomatolog, clinica dentara sau cabinetul stomatologic ?
Un tratament stomatologic complex poate solicita mai multi specialisti, din diverse domenii, precum ortodontist, chirurg, endodont, tehnicieni dentari, cu specializari pe estetica dentara, implantologie, ortodontie etc. In clinica noastra putem realizam tratamente complexe tocmai datorita faptului ca sunt acoperite toate disciplinele stomatologice, de catre medici pregatiti si specializati pe tratamente specifice. Toate aceste tratamente le realizam intr-un mediu pe care il dorim cat mai placut, prin mentinerea si informarea constanta a pacientului asupra procedurilor si planului de tratament, prin explicarea si stabilirea de comun acord a tratamentului si variantelor de tratament necesare.

Pe langa pregatirea medicilor este importanta si dotarea tehnica corespunzatoare, investitiile constante in aparatura de ultima generatie, de la unituri dentare si radiologie digitala la cele mai bune materiale, de la cursuri de specialitate internationale la pregatirea constanta in cadrul clinicii, prin prezentari si discutii de cazuri. 

Tratament stomatologic si medic dentist in Cluj-NapocaPlan de tratament personalizat
Pentru ca fiecare persoana are nevoi si dorinte diferite, tot asa si planul de tratament de urmat, in functie de problemele dentare, dorintele dumneavostra si de posibilitatile medicale va fi UNIC si INDIVIDUALIZAT. Realizarea planului de tratament se va face impreuna cu dumneavoastra, va vom explica etapele si ne vom asigura de obtinerea rezultatelor dorite. Vom asigura realizarea tratamentelor intru-un mediu SIGUR, placut, si modern, ne vom adapta situatiilor neprevazute si schimbarilor dvs din program.

Deoarece nu precupetim nici un efort pentru a ne asigura ca rezultate obtinute coincid cu dorintele dumneavoastra, va incurajam sa veniti chiar si cu exemple si poze ale dintilor, ale danturii si a zambetului dorit, mai ales in cazul tratamenteleor de estetica dentara, de natura fatetelor de portelan. De asemenea impreuna cu dumneavostra vom discuta si vom alege forma finala a dintilor si desigur a zambetului dorit.

Tratament stomatologic de calitate | Excelenta in stomatologie
Tratamentul dentar de calitate, realizat de o echipa de medici stomatologi recunoscuti, cu multi ani de experienta in domeniu, care lucreaza cu echipamente si materiale ultramoderne este solutia unei danturi frumoase si sanatoase. De aceea noi tinem pasul cu tot ceea ce este nou in domeniu, stomatologii nostri fiind in permanenta instruiti atat in tara, cat si in strainatate. Un criteriu important in alegerea medicului si a clinicii stomatologice este pregatirea medicului dentist, pregatirea care vine din experienta, din practica si este sustinuta de exemple, de poze ale altor cazuri.

Interventii speciale, de natura tratamentului prin implant dentar, aparate ortodontice , fatete integral ceramice, sunt realizate la inalte standarde de medicii stomatologi specialisti.

La toate acestea se adauga siguranta garantiei pentru lucrarile efectuate, pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati pagina de garantii

Va asteptam pentru programari la numerele de telefon 0723-203639 si 0364-143029  sau vizitati pagina de CONTACT.